عضو انجمن علمي طب سنتي ايران گفت: غذاهاي سرخ کردني, گوشت گاو و گوساله، شترمرغ، ماهي نمکسود، سيرابي، پاچه، پنير کهنه، سوسيس و کالباس کلم، گل کلم، بادمجان، سيب زميني، گوجه فرنگي، قارچ، عدس, غذاهاي تند و شور و ترش در بروز افسردگي و استرس نقش دارند.
به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار، فاطمه معيني درباره
تغذيه مناسب براي کاهش استرس و
افسردگي اظهار داشت: با وجود پيشرفت تکنولوژي و گسترش
شهرنشيني که موجب فراهم شدن آسايش بيشتر و راحت شدن زندگي انسان شده اما متأسفانه امروزه شاهد افزايش ميزان
استرس و افسردگي در جوامع بشري هستيم.
به گفته وي عوامل متعددي مانند ورزش، تغذيه و محيط زندگي در کاهش استرس نقش دارد و اهميت نقش تغذيه در سلامتي،کاهش استرس و افسردگي انکار ناپذير است.
عضو انجمن علمي طب سنتي ايران خاطرنشان کرد: غذاهاي مورد استفاده روزانه افراد ميتواند موجب افزايش نشاط, سرزندگي و کاهش اضطراب شود و به بيان ديگر غذاها نقش زيادي را در کاهش استرس و افسردگي دارند.
معيني تصريح کرد: غذاهايي که موجب بروز افسردگي و استرس ميشوند را نبايد زياد مصرف کرد که ميتوان به غذاهاي سرخ کردني, گوشت گاو و گوساله، شترمرغ، ماهي نمکسود، سيرابي، پاچه، پنير کهنه، سوسيس و کالباس اشاره کرد.
وي متذکر شد: همچنين کلم، گل کلم، بادمجان، سيب زميني، گوجه فرنگي، قارچ، عدس، نخود سبز، لوبيا سبز ، باقلا، غذاهاي تند و شور و ترش، تره، سير، پياز، خردل نيز در بروز افسردگي و استرس نقش دارند.
عضو انجمن علمي طب سنتي ايران يادآور شد: تمام غذاها و ميوههاي ترش و ترشيجات، چاي پررنگ، قهوه، نسکافه، کمخوابي و گرسنگي براي افراد دچار استرس و افسردگي بسيار مضر است و باعث تشديد علايم ميشود همچنين شام نخوردن و گرسنه خوابيدن در شب نيز بسيار مضر است.
سلامت نيوز